Nordisk flora  /  Bård Haugsrud

 Hjem                                                                                                      Om meg

 
Jeg heter Bård Haugsrud og står bak disse sidene.

 Da digitalalderen gjorde seg gjeldende, ble det etter hvert mange bilder. Tanken ble da å dele noen av disse bildene med andre blomsterinteresserte. Målsettingen er å kunne reise rundt å finne nye arter eller nye spennende områder som kan gi meg fine  opplevelser. Jeg oppfordrer deg til å komme deg ut å se alt som vokser. Du får mange gleder av det.

Jeg er bosatt i Moss, og Østfoldkysten ligger like utenfor stuedøra. Jeløya og Hvaler er derfor et par favoritter, og der er det et stort mangfold av arter, noen av dem sjeldne og sårbare. Med fotoapparat kan man la disse få stå i fred og heller forevige minnene.

 Botanikk har vært en av mine interesser i mange år. Gjennom Østfold botaniske forening har jeg fått kontakt med andre som er opptatt av botanikk og natur og har vært på turer både i eget fylke og andre steder.

 Har du synspunkter eller kommentarer til mine sider, finner feil osv, så send meg en mail. Floragutt@hotmail.com. Siden inneholder i hovedsak norske planter, men det finnes også bilder bl.annet fra Skåne, Øland , Bornholm og Møn.